top of page
Kangasniemen Musiikkiviikot | Kurssit

2022

KURSSIT

18.-24.7.

LAULAJILLE JA PIANISTEILLE

Opettajina laulukursseilla Sirkku Wahlroos-Kaitila ja Johanna Rusanen-Kartano, oopperakurssilla Mikko Franck ja Rilla Kyykkä.

Johanna Rusanen-Kartano

Vahva oopperan ammattilainen, loistava Turandot, Brünnhilde-debyyttiinsä parhaillaan valmistautuva Johanna opettaa ilolla ja taidolla!

Kurssin pianistina toimii Jari Hiekkapelto.

Sirkku Wahlroos-Kaitila

Sirkun Wienissä suorittamat perinpohjaiset laulutaiteen opinnot, sekä monivuotinen kokemus ammattilaulajana ja yliopettajana Metropoliassa, ovat siivittäneet hänet ja hänen opiskelijansa menestyksestä toiseen!

Kurssin pianistina toimii Jari Hiekkapelto.

Mikko Franck ja Rilla Kyykkä

Oopperakapellimestareiden terävimpään kärkeen kuuluva Mikko Franck johtaa maailman suurimmissa oopperataloissa, unohtamatta Ranskan radion filharmonista orkesteria, jonka musiikillinen johtaja hän on. Yhdessä oopperakorrepetiittori Rilla Kyykän kanssa hän perehdyttää kurssilla laulajat ja pianistit oopperakirjallisuuden tyyleihin ja esityskäytäntöihin. Kurssin aikana he pitävät myös oopperalaulajan ja korrepetiittorin ammatteihin liittyvän luennon.

LAULAJILLE JA PIANISTEILLE

LAULAJILLE JA PIANISTEILLE_Kuvaaja Kristiina Procope
KANGASNIEMEN MUSIIKKIKURSSI

KANGASNIEMEN MUSIIKKIKURSSI

Kangasniemen Musiikkikurssi tarjoaa korkeatasoista soitinopetusta perustasosta aina ammattitasolle. Opettajat ovat kokeneita pedagogeja ja monet heistä myös eturivin orkesteriammattilaisia. Omien tuntien puitteissa kurssilla on mahdollista osallistua myös kamarimusiikkiin. Kurssin järjestäjä on Puulan seutuopisto yhteistyössä Kangasniemen Musiikinystävät ry:n kanssa.

bottom of page