Kangasniemen Musiikkiviikkojen konsertteja ja kursseja sekä Kangasniemen laulukilpailua ei tulla järjestämään kesällä 2020.

Kangasniemen Musiikkiviikot järjestetään seuraavan kerran 17.-25.7.2021.

 

Kangasniemen Musiikkiviikot 2020

 

Monet musiikkitapahtumat ympäri maailman juhlistavat tänä vuonna säveltäjämestari Ludwig van Beethovenin syntymää 250 vuotta sitten.
Me Kangasniemen Musiikkiviikoilla kunnioitamme ja muistamme puolestamme Otto Mannista, Kangasniemen suurmiestä, kirjailijaa ja runoilijaa, jonka kuolemasta on tänä vuonna tasan 70 vuotta. Kunnioituksemme osoituksena tarjoamme teille dramaturgi Juhani Koiviston kirjoittaman ja ohjaaman, Kangasniemen Musiikkiviikkojen tilaaman ja mm. näyttelijä Esko Salmisen tähdittämän ikimuistoisen runo- ja lauluillan.

Iloisesta mielestä ja nostalgiasta huolehtii kahden veljesparin, Bäckströmien ja Haapaniemien muodostama Uusi Kipparikvartetti.
Päästään siis myös Putte-possun nimipäiville.

Suuren suosion saanut lasten oma päivä ja Kangasniemen laulukilpailu kuuluvat itseoikeutetusti Musiikkiviikkojen ohjelmaan.

Uutta tänä kesänä on se, että kurssit laulajille ja pianisteille palaavat 28 vuoden tauon jälkeen Kangasniemelle. Niinpä Otto Mannisen tiellä ja sen ympäristössä nähdään heinäkuussa entistä enemmän ja entistä pitempään kesäkangasniemeläisiä.

 Koska upea kotikirkkomme on jälleen käytettävissä, saamme nauttia päätöskonserttimme sen suojissa. Tunnelmallisessa konsertissa esiintyvät Helsingin Filharmoninen kuoro Jonas Rannilan johdolla ja huippubaritoni Jorma Hynninen.

Tervetuloa nauttimaan!

Mikko Franck,                              Rilla Kyykkä,
taiteellinen johtaja                     suunnitteluvastaava